Orban anunţă demisia din PNL: Categoric nu voi vota Guvernul Ciucă. Îmi dau demisia

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat, joi seara, că desemnarea lui Nicolae Ciucă premier într-un govern minoritar susţinut de PSD a fost „picătura care a umplut paharul” şi săptămâna viitoare va demisiona din Grupul Parlamentar PNL.

11215 afișări
Imaginea articolului Orban anunţă demisia din PNL: Categoric nu voi vota Guvernul Ciucă. Îmi dau demisia

NEWS ALERT Orban anunţă demisia din PNL: Categoric nu voi vota Guvernul Ciucă. Îmi dau demisia

Ludovic Orban a spus, joi seara, că nu va vota Guvernul Nicolae Ciucă.

„Eu categoric nu voi vota Guvernul Ciucă, iar pentru mine asta este picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din Grupul Parlamentar PNL”, a spus Orban, la B1.

Ludovic Orban a precizat că nu ştie dacă şi alţi liberali vor face la fel.

El spune că „PNL nu mai există” şi că decizia de a-l susţine pe Nicolae Ciucă în funcţia de premier nu a venit din „simulacrul de BEX”, ci de la preşedintele Klaus Iohannis.

„Noi luasem o altă decizie, că nu vom face nici o înţelegere cu PSD. Formula firească era să refaci coaliţia. Pentru mine, decizia lui Iohannis de a-l impune Ciucă este o tradare a alegătorilor care au votat Iohannis şi PNL”, a mai spus Orban.

Fostul preşedinte PNL a precizat că Guvernul Ciucă va fi „fără nici un fel de capacitate care va face reformă în România”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici