Paleologu nu se afiliază niciunei moţiuni din PDL: Pentru moment nu pot fi decât un electron liber - FOTO

Deputatul PDL Teodor Paleologu anunţă, pe Facebook, că nu se afiliază niciunei moţiuni depuse pentru conducerea PDL, precizând că pentru moment nu poate fi decât "un electron liber" şi adăugând: "Ar fi momentul să facem recensământul «electronilor liberi»".

80 afișări
Imaginea articolului Paleologu nu se afiliază niciunei moţiuni din PDL: Pentru moment nu pot fi decât un electron liber - FOTO

Theodor Palelogu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Afilierea la oricare dintre cele trei moţiuni din PDL ar fi însemnat din partea mea cauţionarea unui ciomag din ciomăgeala noastră internă. Desigur, unii pocnesc cu forţă, alţii cu dexteritate, pe drept sau pe nedrept, dar eu cred în moderaţie, consens, diplomaţie. Pentru moment nu pot fi decât un electron liber. De fapt, acum ar fi momentul să facem recensământul «electronilor liberi»", scrie Paleologu.

Elena Udrea, Vasile Blaga şi Monica Macovei şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al PDL.

Convenţia Naţională a PDL va avea loc pe 23 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici