Ponta: Antonescu nu s-ar vedea nici el în postul de prim-ministru, deoarece acolo e de muncă

Ocuparea de către Traian Băsescu a postului de prim-ministru este doar un scenariu de coşmar, iar liderul PNL, Crin Antonescu, nu s-ar vedea nici el la conducerea Guvernului, deoarece acolo "e de muncă", a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

427 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu nu s-ar vedea nici el în postul de prim-ministru, deoarece acolo e de muncă

Crin Antonescu, Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

"Traian Băsescu este doar un scenariu de coşmar şi nu mă interesează aşa ceva, iar Crin Antonescu, cu tot respectul, chiar nu vreau să se supere, cred că nici măcar domnia sa nu s-ar vedea prim-ministru, că e de muncă acolo (...) Băsescu nu cred că va mai avea vreodată sprijin şi legitimitate să conducă Guvernul, iar pe Antonescu nu-l văd dispus să muncească pentru o asemenea funcţie", a spus Ponta la România TV.

El a adăugat că nu exclude numele Tăriceanu ca variantă de prim-ministru, dar că nu ştie dacă acesta şi-ar mai dori o asemenea funcţie care "lasă urme".

În opinia lui Ponta, cel care îi va urma în postul de premier, "în 2014 sau 2016", trebuie să aibă legitimitate şi sprijin politic, dar să fie şi o persoană dispusă să muncească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici