Ponta: Boc a ipotecat casa România, iar Ungureanu a început să-i vândă şi patul, televizorul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, sâmbătă, la mitingul USL, că după ce Emil Boc "a ipotecat casa România", a venit Mihai Răzvan Ungureanu, care "a început să vândă din casă: patul, televizorul, tot ce mai găseşte".

369 afișări
Imaginea articolului Ponta: Boc a ipotecat casa România, iar Ungureanu a început să-i vândă şi patul, televizorul

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Liderul PSD a susţinut, la reuniunea USL, că nu vrea să fie ca premierii numiţi de preşedintele Traian Băsescu.

"Uitaţi-vă la cei doi premieri numiţi de preşedintele Traian Băsescu, domnul Boc şi domnul Ungureanu. Şi gândiţi-vă la România ca la o casă în care locuim cu toţii. Boc ne-a ipotecat casa, ne-a oprit copiii să mai meargă la şcoală, le-a spus părinţilor noştri să nu se mai ducă la spital că nu mai sunt bani. A venit Ungureanu şi a început să ne vândă din casă: patul, televizorul, tot ce mai găseşte", a spus Ponta.

El a reafirmat că nu acceptă să fie numit premier de către preşedintele Băsescu, ci vrea să îşi obţină mandatul în urma votului alegătorilor.

"Vreau să explic de ce accept, sunt onorat şi vreau să fiu prim-ministru al acestei ţări cu sprijinul dumneavoastră. Pentru că pe alţii nu i-am auzit şi nu i-am luat în serios. Nu vreau să mă pună Băsescu nimic nicăieri. Nu vreau să mă voteze în funcţie nici Ridzi, nici Păsat, nici Anastase, Boldea, nici Oltean, vreau să mă votaţi dumneavoastră, vreau să mă voteze românii", le-a mai spus Ponta participanţilor la mitingul USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici