Preda o acuză pe Liliana Mincă de campanie murdară la adresa lui Teo Trandafir

Purtătorul de cuvânt al lui Teo Trandafir, eurodeputatul Cristian Preda a acuzat-o, marţi, pe Liliana Mincă, candidatul PSD+PC în colegiul 19, că face "campanie murdară" la adresa PDL, mai multe bannere electorale ale candidatei liberal-democrate fiind distruse în cursul nopţii trecute.

51 afișări
Imaginea articolului Preda o acuză pe Liliana Mincă de campanie murdară la adresa lui Teo Trandafir

Preda o acuză pe Liliana Mincă de campanie murdară la adresa lui Teo Trandafir

"Constatăm că la doar trei zile de la începerea campaniei electorale, candidatul PSD+PC, Liliana Mincă, a demarat o campanie murdară la adresa Teodorei Trandafir. Astfel, zeci de bannere electorale ale Teodorei Trandafir, situate la intersecţia străzilor Izvorul Rece cu Reşita, pe Drumul Găzarului, în Piaţa Reşiţa, precum şi în alte puncte ale Colegiului 19, au fost distruse în noaptea de 12 spre 13 aprilie", a precizat Cristian Preda, prin intermedul unui comunicat de presă.

El mai arată că militanţii PSD+PC au difuzat un ziar al candidatului Liliana Mincă în care Teo Trandafir este atacată cu informaţii mincinoase.

"Considerăm că acest tip de campanie declanşată de Liliana Mincă reprezintă o reacţie disperată la recentul sondaj de opinie care o poziţionează în frunte pe Teo Trandafir cu peste 10 puncte procentuale în faţa Lilianei Mincă. Este regretabil modul în care Liliana Mincă şi PSD+PC înţeleg să deruleze campania electorală", spune Preda.

Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Teo Trandafir, "acţiunile PSD+PC, inadmisibile pentru o campanie desfăşurată în 2010, nu fac decat să îndepărteze şi mai mult electoratul de cei care ar trebui să le reprezinte interesele".

"Facem un apel către Liliana Mincă să renunţe la actele de vandalism şi la minciuni şi să desfăşoare o campanie electorală curată şi corectă, în care să le prezinte cetăţenilor proiectele sale", se mai arată în comunicatul de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici