Premierul Orban, despre Nelu Tătaru şi Costel Alexe, fotografiaţi într-un iglu pe o terasă: Nu era în vigoare restricţia

  • Premierul Ludovic Orban spune că Nelu Tătaru şi Costel Alexe nu au încălcat regulile când au stat într-un balon de plastic de tip iglu de pe o terasă din Iaşi: „Nu era în vigoare restricţia”.
5028 afișări
Imaginea articolului Premierul Orban, despre Nelu Tătaru şi Costel Alexe, fotografiaţi într-un iglu pe o terasă: Nu era în vigoare restricţia

Premierul Orban, despre Nelu Tătaru şi Costel Alexe, surprinşi fără mască: Nu era în vigoare restricţia

„Nu era în vigoare restricţia”, spune Ludovic Orban.

Potrivit unor fotografii apărute într-o publicaţie din Iaşi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi fostul ministru al Mediului Costel Alexe, au stat într-un balon de plastic de pe o terasă, aparent fără a purta măşti de protecţie.

Gabriela Firea i-a taxat pe cei doi oficiali într-o postare în care a ataşat şi fotografia cu cei doi, publicată de presa locală, în care a amintit şi de problemele cu poluarea ridicate de Costel Alexa în Bucureşti, în vremea mandatului ei de primar.

„Nu, nu sunt <răspândaci> adolescenţi şi tineri - cum le zice Orban, nu sunt nici ţărani agricultori din pieţe - <Zone Zoster>, nu sunt nici elevi cu prezenţa fizică la şcoală, nu sunt nici <petrecăreţi> după ora 23,00, sunt chiar distinsii membri ai guvernului - ministrul nesănătăţii Neluţu Tataru şi <fratele> său de la PNL Iaşi - Costică Alexa - cel căruia îi mirosea poluarea de la Bucureşti dar pentru care nu a luat nicio măsură, ca ministru al mediului. Unul lângă altul, fără mască, fără distanţă, lejer, liniştit, la o relaxare mică”, a comentat prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea.

 

Nu, nu sunt “raspandaci” adolescenti si tineri - cum le zice Orban, nu sunt nici tarani agricultori din piete - “Zone...

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 9 noiembrie 2020

 

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara că adolescenţii nu se infectează la şcoală, ci când nu sunt supravegheaţi de părinţi şi profesori. „Adolescenţii sunt răspândaci de virus”, a mai spus şeful Guvernului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici