Primul discurs al lui Gigi Becali în Parlamentul European

Europarlamentarul român Gigi Becali a susţinut, luni, primul său discurs în plenul Parlamentului European, informează Prosport.

436 afișări
Imaginea articolului Primul discurs al lui Gigi Becali în Parlamentul European

Primul discurs al lui Becali în Parlamentul European

Potrivit sursei citate, Gigi Becali a ţinut discursul în limba română şi nu a vorbit "liber", aşa cum este obişnuit, ci şi-a citit discursul de pe o foaie.

"Doresc să vă vorbesc despre proiectul european "Vocea tinerilor", proiect pe care eu am onoarea să fiu rugat să-l patronez... ", au fost primele cuvinte rostite de Becali în plenul Parlamentului European.

Becali a avut la dispoziţie un minut pentru a-şi expune ideile, însă şi-a încheiat discursul în 52 de secunde, motiv pentru care preşedintele şedinţei, Gianni Pitella, l-a felicitat pentru "capacitatea de sinteză".

Citeşte mai multe şi vezi discursul susţinut de Gigi Becali pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici