REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Mehedinţi: Victor Ponta a obţinut 63,26% din voturi

Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Mehedinţi, unde a obţinut 63,26% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 36,73% din alegători, arată rezultatele finale anunţate, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Judeţean.

435 afișări
Imaginea articolului REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Mehedinţi: Victor Ponta a obţinut 63,26% din voturi

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE Mehedinţi: Victor Ponta a obţinut 63,26% din voturi

Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean Mehedinţi, în urma centralizării voturilor din toate secţiile de votare din judeţ, candidatul PSD-PC-UNPR la alegerile prezidenţiale, Victor Ponta, a obţinut un număr de 96.047 de voturi, adică 63,26%. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 55.760 de voturi - 36,73%.

În judeţul Mehedinţi, au fost prezenţi la vot 153.993 alegători, adică 64,05%, iar 2.185 de voturi au fost declarate nule. Cu urna specială au votat 3.000 de alegători, în timp ce pe listele suplimentare s-au înregistrat 21.868 de voturi, adică 14,2% din voturile înregistrate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici