UNPR şi-a stabilit echipa care va discuta cu PDL despre protocolul pentru susţinerea la locale

UNPR discută, marţi, cu PDL, în vederea finalizării protocolului de susţinere reciprocă a candidaţilor la alegerile locale, echipa care va reprezenta Uniunea fiind condusă de Neculai Onţanu şi având în componenţă membri precum Şerban Mihăilescu, Cristian Popescu Piedone sau Eugen Nicolicea.

220 afișări
Imaginea articolului UNPR şi-a stabilit echipa care va discuta cu PDL despre protocolul pentru susţinerea la locale

UNPR şi-a stabilit echipa care va discuta cu PDL despre protocolul pentru susţinerea la locale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Potrivit unui comunicat UNPR, Biroul Politic Permanent Naţional al formaţiunii a desemnat, luni, membrii echipei Uniunii care va participa la discuţiile de marţi cu Partidul Democrat Liberal, în vederea finalizării protocolului de susţinere reciprocă a candidaţilor la alegerile locale.

Echipa va fi condusă de secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu. Din această echipă fac parte Ion Toma, secretarul general adjunct al Uniunii, Şerban Mihăilescu, liderul grupului parlamentar progresist din Senat, Eugen Nicolicea, liderul grupului progresist din Camera Deputaţilor, vicepreşedintele Gheorghe Emacu şi Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreşedinte al Ligii Naţionale a Aleşilor Locali ai UNPR.

PDL a decis să încheie un protocol de colaborare cu UNPR, a declarat, duminică, preşedintele PDL Emil Boc, arătând că cele două formaţiuni se vor susţine reciproc în alegrerile locale şi că această decizie a fost luată ca urmare a relaţiei privilegiate dintre cele două partide.

"PDL a decis, având în vedere relaţiile privilegitate, să încheie un protocol de colaborare, de susţinere, nu alianţă electorală, cu UNPR, fiind mandatată conducerea partidului să finalizeze acest protocol, ca urmare a relaţiei privilegiate pe care o avem în actul de guvernare împreună cu partenerii de la UNPR", a precizat Boc.

El a mai spus că acest protocol cu UNPR este de susţinere reciprocă la alegerile locale.

Liderii PDL s-au reunit, duminică, la Parlament, în şedinţa Colegiului Director al PDL pentru a discuta despre strategia partidului în alegeri. Şedinţa a durat mai mult de trei ore.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici