Victor Ponta acuză PDL că practică "teroarea electorală"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Racşa, în judeţul Satu Mare, că PDL practică "teroarea electorală" şi că acest partid nu are nicio şansă să câştige alegerile în următorii 20-30 de ani.

22 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta acuză PDL că practică "teroarea electorală"

Victor Ponta acuză PDL că practică "teroarea electorală" (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Peste tot, PDL are o singură metodă, vine să cumpere voturi şi vine cu şefii de la deconcentrate să îi sperie pe oameni, să-i influenţeze, să-i ameninţe. Genul acesta de teroare electorală în care, pe de-o parte, vii şi spui «vă dau bani ca să votaţi PDL», pe de altă parte, vii cu şefii de deconcentrate, cu Poliţie, ca să-i ameninţi pe oameni este tipic pentru legionari", a declarat, într-o conferinţă de presă, Victor Ponta.

De asemenea, acesta a afirmat că PDL nu va mai câştiga alegeri, în mod democratic, în România în următorii 20 - 30 de ani.

"PDL nu va mai câştiga alegeri în mod democratic în România poate în următorii 20-30 de ani. Şi atunci, singura lor şansă e să cumpere, să ameninţe, să şantajeze. Faptul că şi la Racşa îşi permit acest lucru nu mă miră. E exact ce fac în toate judeţele din ţară în care sunt alegeri. Vin cu bani, cu ameninţări şi cu scandal. Ori cumpără voturi, ori fură ori îi ameninţă pe oameni. E reţeta pe care o aplică PDL în toată ţara", a spus Ponta.

El a precizat că alegerile locale care vor avea loc, duminică, în nou-înfiinţata comună Racşa sunt foarte importante şi pot constitui un semnal pentru eventualele alegeri anticipate.

Liderul PSD, Victor Ponta, însoţit de vicepreşedintele Titus Corlăţean şi de europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu, s-a aflat, miercuri, la Racşa pentru a-l susţine pe candidatul partidului, Toma Betea, la funcţia de primar la alegerile care vor avea loc duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici