Voicu: În cazul Geoană, PNL manifestă întrega susţinere pentru Ponta şi pentru conducerea PSD

PNL şi PSD au o relaţie politică ce presupune "tandemul de mare impact electoral Antonescu-Ponta" şi, din această perspectivă, PNL manifestă întraga sa susţinere pentru Ponta şi conducerea PSD, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele PNL Mihai Voicu.

147 afișări
Imaginea articolului Voicu: În cazul Geoană, PNL manifestă întrega susţinere pentru Ponta şi pentru conducerea PSD

Voicu: În cazul Geoană, PNL manifestă întrega susţinere pentru Ponta şi pentru conducerea PSD (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

El a comentat astfel decizia adoptată duminică de Comisia de Integritate a PSD în cazul Mircea Geoană.

"Cu privire la decizia Comisiei de Integritate a PSD, din punctul nostru de vedere, avem o relaţie instituţională cu PSD, avem o relaţie care este desfăşurată prin intermediul conducerii acestui partid, mai mult, este şi o relaţie politică ce presupune acel tandem cu mare impact electoral Crin Antonescu-Victor Ponta şi, inclusiv din acest punct de vedere, există întreaga noastră susţinere pentru Victor Ponta, pentru conducerea PSD. Chiar dacă din punct de vedere intern nu avem noi să facem ceva, dar există această susţinere politică pe care o exprimăm", a spus Voicu.

În ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al Senatului, Voicu a spus că PNL va susţine decizia PSD inclusiv prin votul senatorilor liberali.

"Cu privire la funcţia de preşedinte al Senatului, am spus şi întărim încă o dată faptul că, din punctul nostru de vedere, decizia pe care o va lua conducerea legitimă a PSD va fi susţinută şi de senatorii noştri, inclusiv prin vot dacă este nevoie, un vot de natura celui invocat de PSD", a spus Voicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici