Adi Mutu i se plângea interlopului Beinur: „Mă pune ăştia să plătesc la tine la restaurant“

Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, a fost înregistrat de SRI în dosarul interlopului Nuredin Beinur, arestat pentru fapte comise cu violenţă. Discuţiile telefonice dintre Mutu şi Beinur arată că cei doi sunt în relaţii strânse de prietenie. Limbajul lor este foarte „colorat".

14 afișări
Imaginea articolului Adi Mutu i se plângea interlopului Beinur: „Mă pune ăştia să plătesc la tine la restaurant“

Adi Mutu i se plângea interlopului Beinur: „Mă pune ăştia să plătesc la tine la restaurant“

Interlopul îi plăteşte mesele fotbalistului, profită de imaginea sportivului pentru a face bani din reclamă mascată şi este preocupat de afacerea cu bijuterii a Consuelei, soţia celui supranumit "Briliantul". Numitorul comun al celor doi este naşul lor, omul de afaceri Nicu Gheară. De altfel, cei doi se adresează unul altuia cu apelativul "cumetre". Beinur îl mai alintă pe fotbalist cu: Mutulică, Gogu sau nenorocit mic.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici