Ana Birchall, lăsată de izbelişte de partid şi ignorată de români

După ce s-a retras din cursa pentru un fotoliu de parlamentar, ca urmare a publicării unui filmuleţ obscen pe internet în care se spune că ar fi protagonistă, Ana Birchall pare să fi pierdut orice susţinere. Partidul a uitat-o cu totul şi nici măcar nu s-a găsit vreun bărbat social-democrat care să-i sară în ajutor.

6 afișări
Imaginea articolului Ana Birchall, lăsată de izbelişte de partid şi ignorată de români

Ana Birchall, lăsată de izbelişte de partid şi ignorată de români

S-a apărat singură, cu câteva dezminţiri postate tardiv pe blogul său. Acum încearcă să atragă sprijinul românilor, dar nici cu această campanie nu are succes.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici