Daniel Morar, mai aparat decat... rezervele BNR

Daniel Morar este, inca, seful Directiei Nationale Anticoruptie. Pe 12 august, mandatul ii va expira. Situatia ingrijoreaza o parte importanta a decidentilor zilei, in conditiile in care parlamentarele bat la usa. Dosarele politice risca sa ramana incuiate in birourile procurorilor acestei Directii.

1 afișare
Imaginea articolului Daniel Morar, mai aparat decat... rezervele BNR

Daniel Morar, mai aparat decat... rezervele BNR

Teama ca acesta va fi schimbat, tocmai acum cand parlamentarele, europarlamentarele si prezidentialele se apropie, provoaca frisoane partidului care doreste sa castige alegerile “prin propriile forte”. Dar si “jucatorului” care nu concepe alta varianta decat aceea a unei victorii pe toate fronturile. Morar va fi aparat mai abitir decat rezervele Bancii Nationale ale Romaniei.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici