'Doar s-a salutat cu ea!'

Rodica Mutu, mama lui Adrian, spune ca a vazut "o fata" in restaurantul in care se afla fiul ei, insa aceasta a ciocnit un pahar nu numai cu fiul ei, ci cu toti fotbalistii Fiorentinei.

1 afișare
Imaginea articolului 'Doar s-a salutat cu ea!'

'Doar s-a salutat cu ea!'

'Nimic din ce a aparut in presa italiana nu este adevarat. S-a intamplat ca in acea perioada, mai exact intre 14 si 22 decembrie, sa ma aflu in Italia, la Florenta, alaturi de Adi si de Consuelo. Se poate verifica asta si la aeroport! Pot sa va spun cu siguranta ca nimic din ceea ce s-a scris nu este adevarat', a afirmat raspicat doamna Mutu. 'Am fost cu fiul meu peste tot, si la meci, si la restaurant... Dupa  jocul cu Mlada Boleslav am fost la un local, impreuna cu Adrian si cu echipa Fiorentinei, pentru a sarbatori victoria cu cehii!', continua mama fotbalistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici