EXCLUSIV EVZ. Adrian Năstase: "În 2014 poate vine la guvern un liberal şi preşedinte de la PSD"

Într-un interviu exclusiv acordat „Evenimentului zilei”, Adrian Năstase afirmă că nu exclude ca, în 2014, să se facă o rocadă în USL în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale. Pe de altă parte, Năstase a vorbit şi despre Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

15 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV EVZ. Adrian Năstase: "În 2014 poate vine la guvern un liberal şi preşedinte de la PSD"

EXCLUSIV EVZ. Adrian Năstase: "În 2014 poate vine la guvern un liberal şi preşedinte de la PSD"

Evenimentul zilei: Crin Antonescu este cea mai bună variantă de prezidenţiabil pe care o putea găsi opoziţia?
Adrian Năstase: Bun, putem să ne uităm să căutăm diverse profile.
Ar putea lua voturile stângii?
Depinde ce fel de preşedinte vrem să avem. Şi astăzi (marţi- n.red.) am văzut la parlament diferenţa dintre un fost şef de stat - Regele Mihai, ca ţinută şi responsabilitate a discursului, şi, pe de altă parte avem exemplul zilnic al preşedintelui- jucător, care în mod evident nu reprezintă un model de urmat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici