FMI nu ne mai dă bani dacă Guvernul nu MODIFICĂ ORDONANŢA CREDITELOR. Ce se întâmplă dacă executivul cedează

În cazul în care Executivul cedează presiunii Fondului şi modifică OUG 50 astfel încât aceasta să nu se mai aplice creditelor vechi, clienţii ar putea fi chemaţi din nou la ghişee pentru a semna noi acte adiţionale, care să le anuleze pe cele vechi.

9 afișări
Imaginea articolului FMI nu ne mai dă bani dacă Guvernul nu MODIFICĂ ORDONANŢA CREDITELOR. Ce se întâmplă dacă executivul cedează

FMI nu ne mai dă bani dacă Guvernul nu MODIFICĂ ORDONANŢA CREDITELOR. Ce se întâmplă dacă executivul cedează

Oficialii români susţin că Fondul Monetar Internaţional ar condiţiona acordarea celei de-a şaptea tranşe din acord, înt valoare de 870 de milioane de euro, prin eliminarea din Legea Creditelor a prevederii care se referă la aplicarea ei inclusiv pentru contractele aflate deja în derulare, măsură care, susţin bancherii, este retroactivă, deci nelegală.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici