Iliescu, cautat la cap

Nu mai putin de trei politicieni au avut ieri de-a face cu justitia. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu va fi expertizat psihiatric la Spitalul Penitenciar Jilava, singura unitate in care se pot desfasura astfel de activitati. Fostul premier Adrian Nastase urmeaza sa fie cercetat intr-un nou dosar, in timp ce ministrul Ovidiu Silaghi a dat cu subsemnatul la Parchet.

1 afișare
Imaginea articolului Iliescu, cautat la cap

Iliescu, cautat la cap

Procurorul general al Romaniei Laura Kodruta Kovesi a desemnat patru procurori din cadrul Parchetului General care vor finaliza in scurt timp atat dosarul mineriadei, cat si pe cel al revolutiei. Printre persoanele care vor raspunde in aceste dosare pentru acuzatii ca instigare la omor deosebit de grav, subminarea puterii statului, dar si alte infractiuni produse cu violenta se afla si fostul presedinte Ion Iliescu. Conform procedurilor, pentru astfel de infractiuni este necesara efectuarea unei expertize psihiatrice. Astfel ca procurorii au dispus ca, pana la sfarsitul saptamanii viitoare, Ion Iliescu sa se interneze de buna voie in Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea acestei expertize. Conform procedurilor, daca fostul presedinte nu se va prezenta pentru internare, demnitarul poate fi adus cu mandat emis de procurori. Fostul presedinte a declarat, ieri, ca expertizarea sa este 'o obraznicie'.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici