Presedintele Basescu isi numeste un consilier sef la Concurenta

Pentru mediul de afaceri, Consiliul Concurentei este cea mai importanta institutie publica independenta, raportand direct la Bruxelles. Noul presedinte al Consiliului Concurentei este Bogdan Chiritoiu, seful statului semnand luni decretul de numire a acestuia in functie, pe o perioada de cinci ani.

8 afișări
Imaginea articolului Presedintele Basescu isi numeste un consilier sef la Concurenta

Presedintele Basescu isi numeste un consilier sef la Concurenta

Chiritoiu vine la conducerea uneia dintre cele mai puternice institutii ale statului, Consiliul Concurentei putand fi considerat, alaturi de Curtea de Conturi, unul din gardienii anticoruptiei din Romania. Consiliul Concurentei aproba politica ajutoarelor de stat. Chiritoiu il inlocuieste pe Gheorghe Oprescu, numit la conducerea Consiliului Concurentei in septembrie 2007 pana in luna martie a acestui an pentru a finaliza mandatul de cinci ani al predecesorului sau, Mihai Berinde. El este consilier de stat la Departamentul de Planificare si Analiza Politica din Administratia Prezidentiala, fiind cel mai fidel consilier de pana acum al presedintelui.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici