SMS-ul care distruge reputatia companiilor de prestigiu

Unora le trec vrute si nevrute prin cap ca sa poata face rost de bani pe munca oamenilor cinstiti si creduli. De exemplu, intr-o mârsavie de acest gen a fost implicata compania Altex, bineinteles fara ca cineva din firma sa stie de acest lucru. Se pare ca mai sunt multe astfel de companii de prestigiu carora li s-a sifonat imaginea datorita acestor inselatorii.

1 afișare
Potrivit site-ului „hotnews.ro”, unele persoane au gasit o metoda „buna” pentru ca altii sa le plateasca convorbirile telefonice. Ce rost are sa-si goleasca ei buzunarul? Acesti indivizi trimit sms-uri unor persoane carora le spun ca au câstigat un premiu si cer in schimb codul unei cartele reincarcabile „de cel putin 20 de euro.
Cum sunt multi naivi, pe care-i incânta orice câstig, si pe buna dreptate, doar e norocul lui, cad in plasa asa-zisilor „hoti de pre-pay”.
Hotnews.ro a dat un exemplu de SMS: „Felicitari. Din partea firmei Altex NR. Dv. in urma unor extrageri ati fost desemnat câstigatorul unui premiu ce consta intr-un Telefon marca Nokia 6288. Si suma de 500 de euro, pentru mai multe detalii contactati-ne la Nr. 0748281463\". Iata cum suna unul dintre mesajele capcana, trimis de un domn care s-a recomandat Constantin Ion.
Dar, pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa cumperi o cartela pre-pay, Vodafone sau Orange, si in 25 de minute sa-l suni din nou, sa-i dai datele tale de telefon si codul de reincarcare al cartelei. Compania Altex, despre care domnul in cauza a zis ca implineste 10 ani, nu desfasoara nicio astfel de campanie. Conform companiei, „pâna in acest moment, s-au inregistrat aproximativ 100 de reclamatii de la persoane care au primit aceste SMS-uri mincinoase”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici