Un sfert din acţiuni au triplat banii pe Bursă în ultimii doi ani. Vezi care este topul creşterilor

Acţiunile companiei de foraj Dafora Mediaş (DAFR), controlată de Gheorghe Călburean, au înregistrat cea mai mare creştere de la minimele din februarie 2009, înmulţind de şase ori banii investitorilor în ultimii doi ani.

4 afișări
Imaginea articolului Un sfert din acţiuni au triplat banii pe Bursă în ultimii doi ani. Vezi care este topul creşterilor

Un sfert din acţiuni au triplat banii pe Bursă în ultimii doi ani. Vezi care este topul creşterilor

Titlurile producătorului de compo­nente auto Compa Sibiu (CMP) se situează pe poziţia a doua în clasamentul randamentelor, cu un avans de 499% în perioada 25 februarie 2009 - 9 martie 2011, urmate de acţiunile constructorului de conducte magistrale Condmag Braşov (COMI) cu 435%, şi de titlurile Broker Cluj (BRK) şi SIF Moldova (SIF2), ambele cu creşteri de peste 420%.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici