Accident de microbuz în Mehedinţi

Un microbuz cu 16 pasageri la bord a intrat într-un parapet de pe marginea DN 67, marţi dimineaţa, în zona localităţii Ciovârnăşani, comuna Siseşti, judeţul Mehedinţi. 11 dintre călători au avut nevoie de îngrijiri medicale.

1062 afișări
Imaginea articolului Accident de microbuz în Mehedinţi

Microbuz cu 16 pasageri la bord, implicat într-un accident în pe DN 67, în Mehedinţi

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Ramona Nistor, a declarat că accidentul s-a produs pe DN 67, zona Ciovârnăşani, comuna Siseşti, după ce un microbuz a intrat într-un parapet.

„Pentru siguranţa victimelor, la locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă 8 echipaje medicale, dintre care 7 SAJ şi un SMURD, dar şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi trei echipaje de poliţie. Dintre cele 16 persoane evaluate de echipajele medicale, 11 au necesitat îngrijiri medicale, suferind traumatisme uşoare şi atacuri de panică”, a spus Nistor.

Pasagerii care au avut nevoie de îngrijiri medicale au fost transportate la UPU Drobeta Turnu Severin.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici