ALERTĂ privind un dispozitiv suspect găsit sub o maşină în Capitală

Pirotehniştii bucureşteni au intervenit de urgenţă, sâmbătă după-amiază, după ce o persoană a sunat la numărul 112 şi a sesizat că a văzut un dispozitiv suspect sub maşina pe care o parcase în apropierea Bulevardului Timişoara, din Sectorul 6 al Capitalei.

2316 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ privind un dispozitiv suspect găsit sub o maşină în Capitală

ALERTĂ privind un dispozitiv suspect găsit sub o maşină din zona Bulevardului Timişoara din Capitală (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Pirotehniştii au stabilit că nu există niciun pericol în zona Bulevardului Timişoara, sub maşină fiind găsit un dispozitiv de urmărire nefuncţional, au declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor citate, o femeie a sunat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 15.10, şi a reclamat faptul că sub maşina ei, parcată în zona Bulevardului Timişoara din Sectorul 6 al Capitalei, a văzut un obiect suspect.

La faţa locului au ajuns poliţiştii Secţiei 25 şi un echipaj de la Serviciul pirotehnic al Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii au izolat zona şi au evacuat persoanele aflate în acel perimetru.

După aproximativ o oră pirotehniştii au scos de sub maşină un dispozitiv de urmărire nefuncţional, stabilind că nu există niciun pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici