Brădişteanu: Aş vrea să-l trimit pe Dinu direct la serviciu, aşa că mai stă pentru recuperare

Cornel Dinu va mai rămîne internat întrucît, deşi este bine, iar joi a părăsit spitalul prima dată, pentru 40 de minute, trebuie să urmeze riguros programul de recuperare fizică şi tratamentul, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, medicul Şerban Brădişteanu, şeful clinicii de chirugie cardiovasculară.

119 afișări
Imaginea articolului Brădişteanu: Aş vrea să-l trimit pe Dinu direct la serviciu, aşa că mai stă pentru recuperare

Brădişteanu: Aş vrea să-l trimit pe Dinu direct la serviciu, aşa că mai stă pentru recuperare (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

"Starea lui Cornel Dinu este bună. Ieri (joi-n.r.) a părăsit spitalul pentru prima dată de la internare, pentru 40 de minute. A asistat din tribuna oficială la repriza a doua a medicului echipei Dinamo. Nu au fost probleme după aceea", a spus medicul Brădişteanu.

El a susţinut că în acest moment exerciţiile de recuperare fizică şi tratamentul medicamentos sunt foarte importante.

"Avem aici sală unde face exerciţiile fizice de recuperare. În plus, merge foarte mult pe jos, are un regim alimentar special şi medicaţia adecvată. Vreau să fiu sigur că respectă cu stricteţe aceste etape importante de recuperare. Acasă, ştiţi cum este omul, primele zile mai conştiincios, apoi devine mai relaxat, mai ales dacă se simte bine, şi mai sare peste program", a explicat Brădişteanu.

Medicul spune că vrea să-l trimită pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, din spital direct la serviciu. "Vreau să-l trimit de la spital direct la serviciu", a afirmat Brădişteanu.

Fiul lui Cornel Dinu, care i-a fost alături joi la meci, speră ca tatăl său să se simtă bine şi să participe la nunta sa, programată pentru 17 septembrie.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat în 19 iulie în Clinica de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost adus cu ambulanţa. Medicii au stabilit că a suferit un infarct miocardic acut şi i-au montat un stent. În 12 august, Cornel Dinu a fost supus unei intervenţii de by-pass coronarian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici