Chipul lui Vladimir Putin şi mesaje anti-război, proiectate pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploieşti

Chipul lui Vladimir Putin şi mai multe mesaje anti-război a fost proiectat, miercuri seara, pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploieşti de activiştii Greenpeace România: „Fiecare companie de combustibili fosili care provine din Rusia e pătată de sângele civililor ucişi în invazia Ucrainei”.

1971 afișări
Imaginea articolului Chipul lui Vladimir Putin şi mesaje anti-război, proiectate pe turnul rafinăriei Lukoil din Ploieşti

FOTO Greenpace Romania/ Facebook

„Activişti Greenpeace România au protestat paşnic seara trecută (miercuri seara-n.r.), proiectând, pe turnul rafinăriei Lukoil, mesajele: Stop Combustibili Fosili, Stop Putin! Stop combustibili fosili din Rusia!, Energie verde pentru pace”, transmite Greenpeace România.

Activiştii atrag atenţia că solidaritatea reală cu Ucraina înseamnă ca Guvernul României şi Ursula von der Leyen să oprească importurile tuturor combustibililor fosili ruseşti.

„Fiecare companie de combustibili fosili care provine din Rusia e pătată de sângele civililor ucişi în invazia Ucrainei. Dacă vrem cu adevărat să îi ajutăm pe cei fugiţi din calea războiului şi să oprim masacrul din oraşele ucrainene, atunci trebuie să renunţăm imediat la gazul, petrolul şi cărbunele rusesc. Stop Putin! Stop combustibili fosili din Rusia”, este mesajul activiştilor Greenpeace România postat pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici