Circulaţia între Arad şi Oradea, întreruptă din cauza unui accident soldat cu o victimă

Trficul pe DN 79, între Arad şi Oradea, era întrerupt, sâmbătă dimineaţa, din cauza unui accident de circulaţie, în care au fost implicate trei autoturisme şi în urma căruia o persoană a murit, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

44 afișări
Imaginea articolului Circulaţia între Arad şi Oradea, întreruptă din cauza unui accident soldat cu o victimă

Circulaţia între Arad şi Oradea, întreruptă din cauza unui accident soldat cu o victimă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă, în jurul orei 7.30, traficul rutier pe DN79 Arad- Oradea este întrerupt în ambele sensuri la ieşirea din localitatea arădeană Şimand spre Nădab (la kilometrul 33), din cauza gravului accident în care au fost implicate trei autoturisme în jurul orei 7.05.

În urma impactului, o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au suferit leziuni corporale.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi la faţa locului şi să manifeste înţelegere faţă de situaţia ivită.

Ruta ocolitoare recomandată de poliţişti este Nădab- Cintei-Sântana-DN79.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici