Circulaţia pe podul Giurgiu-Ruse, oprită termporar

Podul peste Dunăre din punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse este deschis numai pentru vehiculele cu masa mai mică de 10 tone, pe cele două sensuri de circulaţie, din cauza problemelor la carosabil apărute în secţiunea bulgară.

725 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe podul Giurgiu-Ruse, oprită termporar

Circulaţia pe podul Giurgiu-Ruse, oprită termporar (Imagine: Novinite.com)

"Circulaţia a fost restricţionată ca urmare a anunţului făcut de autorităţile bulgare, care în data de 7 aprilie au constatat că a fost afectat atât covorul asfaltic, cât şi structura fundaţiei de fier - beton, în zona de responsabilitate a părţii bulgare, fiind afectată una din benzile de circulaţie pe podul Giurgiu - Ruse. Având în vedere lucrările necesar a fi executate pentru reluarea circulaţiei, rugăm participanţii la trafic să utilizeze alte puncte de trecere a frontierei către Bulgaria: Calafat, Bechet, Ostrov, Negru Vodă sau Vama Veche", se arată într-un anunţ al CNADNR.

Site-ul Novinite.com a relatat că o gaură impresionantă a fost semnalată duminică pe carosabil, în secţiunea bulgară a podului rutier peste Dunătre ce asigură o legătură între România şi Bulgaria, la nivelul localităţilor Ruse şi Giurgiu.

Presa bulgară scrie că gaura are un diametru de aproximativ un metru şi o adâncime de aproximtaiv 80 de centimetri.

Trei vehicule ar fi suferit avarii uşoare, iar traficul rutier a fost restricţionat temporar pe o bandă, potrivit Novinite.

Experţi bulgari sunt aşteptaţi luni să evalueze situaţia, adaugă sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici