Decoraţiunile de Crăciun de lux au fost la mare căutare şi anul acesta. Vânzările au crescut cu 52%

  • Decoraţiunile de Crăciun de lux au fost la mare căutare anul acesta
  • Vânzările unui magazin cu decoraţiuni de lux au crescut cu 52%
  • Rozul parfumat şi albastrul de Persia au fost culorile preferate în 2020
467 afișări
Imaginea articolului Decoraţiunile de Crăciun de lux au fost la mare căutare şi anul acesta. Vânzările au crescut cu 52%

Vânzarea de ornamente de Crăciun au depăşit toate aşteptările anul acesta! Alice spune că pentru ornamente de brad, dar şi alte decoraţiuni de Crăciun, cum ar fi o faţă de masă ori o lumânare, a cheltuit anul aceta în jur de 2.000-3.000 de lei.

Alice, clientă magazin: Îmi place să vin aici pentru că oferta este mai variată şi, în acelaşi timp, şi lucrurile mi se par mai de calitate. Îmi place să iau câte ceva, pur şi simplu îmi face mie bine fiindcă îmi plac culorile.

Adelina Badea, directorul executiv Mobexpert, spune că media coşului de cumpărături pentru decoraţiuni este de 500-700 de lei. În ciuda anului incert, ea a avut încredere în Crăciun şi a comandat cantităţi mari de decoraţiuni. Chiar şi aşa, a fost luată prin surprindere, cererea a crescut cu mult.

Adelina Badea, director executiv Mobexpert: Vânzările, atât în magazinul fizic, cât şi în magazinele online, au crescut cu aproximativ 52%. Culorile anului acesta au fost roz parfumat şi albastru de Persia. Dar să nu uităm roşu şi auriu care, într-adevăr, se vând în fiecare an. Online-ul a fost, bineînţeles, vedeta şi vânzările au crescut cu aproximativ 320%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Foarte puţine deocratiuni mai sunt în acest moment. Majoritatea colecţiei s-a vândut în toate magazinele, chiar şi acolo unde am avut carantină, cum ar fi în magazinul din Sibiu. S-au vândut aproximativ 500 de brazi, 20 de mii de globuri de sticlă şi peste 1.700 de instalaţii.

În plus, magaiznul oferă şansa de a cumpăra un brad pe care îl poţi comanda gata împodobit de un expert. În jur de 3.000 de lei costă un astfel de brad.

Adelina Badea, director executiv Mobexpert: Anul acesta am venit cu o ofertă cu brazi gata împodobiţi, pe care i-am livrat acasă oriunde în ţară. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici