Dolj: Doi tineri la spital după ce au fost împuşcaţi în trafic

Doi tineri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, luni dimineaţă, în urma unei altercaţii în trafic, cei doi fiind împuşcaţi de un alt tânăr, cu un pistol cu bile de cauciuc, pe o stradă din municipiul Băileşti. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Dolj, agent Amelia Căprărin, conflictul a avut loc luni dimineaţă între mai mulţi tineri care s-au luat la ceartă în trafic.

97 afișări
Imaginea articolului Dolj: Doi tineri la spital după ce au fost împuşcaţi în trafic

Dolj: Doi tineri la spital după ce au fost împuşcaţi în trafic (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Doi dintre tineri se aflau într-un autoturism Peugeot, moment în care au fost depăşiţi de o altă maşină, Opel, şoferul acesteia din urmă cerându-le să oprească.

Şoferul autoturismului Peugeot a oprit, iar şoferul celeilalte maşini şi tânărul care îl însoţea au început să le lovească maşina.

Şoferul din Peugeot, Marcel Stăncurelu, de 24 de ani, a scos un pistol cu bile, pe care îl deţine legal, şi a tras patru focuri de armă - unul în aer şi trei spre ceilalţi doi tineri.

Cei doi tineri răniţi, Cătălin Bentaru (23 de ani) şi Cătălin C. (17 ani), au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Tânărul de 23 de ani are leziuni în zona toracică şi la cap, iar celălalt are răni la braţe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craiova, Cristina Geormăneanu, tânărul de 17 ani va fi internat în secţia de chirurgie, unde va fi operat întrucât are o bilă de cauciuc în braţ.

Tânărul de 23 de ani, despre care medicii susţin că a fost extrem de agresiv, nu necesită internare.

Şoferul care a împuşcat doi tineri în urma unei altercaţii în trafic, dus la Spitalul Băileşti

Marcel Stăncurelu, în vârstă de 24 de ani, din Băileşti, care a împuşcat alţi doi tineri după ce a fost atacat de aceştia în trafic, a fost dus la Spitalul Municipal, după ce ar fi fost agresat de Cătălin Bentaru (23 ani) şi Cătălin C. (17 ani).

"Într-o primă fază, pentru acordarea de îngrijiri medicale, a fost dus la Spitalul Municipal Băileşti. El se va duce la Institutul de Medicină Legală (IML) din Craiova, pentru că din primele verificări se pare că ar fi fost agresat", a declarat şeful Poliţiei Municipale Băileşti, subcomisar Cornel Filip.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, în acest caz se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"Chiar dacă deţinea pistolul în mod legal şi l-a folosit pentru autoapărare, poliţiştii fac cercetări şi pentru nerespectarea regimului armelor", a precizat agent Amelia Căprărin.

Poliţiştii au reţinut pistolul lui Marcel Stăncurelu, pentru cercetări.

Un incident similar s-a petrecut, duminică seară, într-o intersecţie din Drobeta Turnu Severin, unde un tânăr de 19 ani a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc. În urma incidentului, trei persoane au ajuns la spital, însă nu au necesitat internare.

Tânărul, care deţinea legal arma, le-a spus poliţiştilor că cele trei persoane îi vandalizaseră maşina, care era parcată pe o stradă din municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici