Video Dolj: Peste două mii de pensionari doljeni au petrecut noaptea în faţa Casei de Pensii

Peste două mii de pensionari şi-au petrecut noaptea de duminică spre luni în faţa Casei Judeţene de Pensii Dolj, pentru a-şi înregistra dosarele ca să obţină un bilet de tratament anul viitor, ghişeele instituţiei deschizându-se la miezul nopţii.

3 afișări

Conducerea Casei a chemat la serviciu 20 de salariaţi pentru a se ocupa de înregistrarea dosarelor pe care peste două mii de pensionari, ce obţinuseră bonuri de ordine, urmau să le depună pentru a obţine un bilet de tratament.

Pentru a evita crearea unor probleme, Jandarmeria şi Poliţia Comunitară a asigurat ordinea, stabilind mai multe filtre pe care pensionarii trebuiau să le treacă.

Mai prevăzători, alţi pensionari au venit cu două ore înainte de a se deschide ghişeele casei, deşi aveau bonuri de ordine după numărul 1.500. “Ne este teamă că în momentul în care începe să se strige lista să fie mulţi care s-au înscris pe listă şi să nu fie prezenţi pe ultima clipă. Eu sunt pe locul 1.700”, a afirmat Ştefania Dihoru, pensionară din Craiova.

Potrivit directoarei CJP Dolj, Ileana Ciutan, angajaţii casei pot înregistra pe oră circa 300 de dosare. “Am făcut o simulare şi putem înregistra 300 de oameni pe oră şi i-am rugat să vină în funcţie de numărul de ordine, din 3 în 300, astfel încât de dimineaţă, cel târziu, să îi terminăm pe toţi, pentru că pe liste sunt 2.200 de pensionari”, a afirmat Ileana Ciutan.

La ora transmiterii ştirii, în faţa Casei se mai aflau în jur de 200 de persoane, care aşteptau să-şi înregistreze dosarele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici