Video Guvernanţii joacă teatrul absurdului. Deschid hotelurile, dar nu te lasă să ieşi din localitate

  • Premierul Ludovic Orban a anunţat din nou că hotelurile vor fi redeschise după 15 mai
  • Hotelierii nu vor avea prea mulţi turişti, pentru că românii nu vor putea părăsi localitatea
  • Restaurantele, în schimb, rămân cu lacătul pe uşă
  • Premierul nu ştie dacă în iulie şi august vei putea merge în vacanţă
1666 afișări

Dacă te gândeai că după 15 mai vei putea merge la mare sau la munte, premierul Orban îţi spune că nu se va întâmpla asta. Vor continua restricţiile, mai exact nu vei putea părăsi localitatea.

„În discuţiile pe care le-am avut pe care le avem în momentul de faţă, nu vom elibera total mişcarea în afara localităţilor. Adică o să existe restricţii în ceea ce priveşte deplasarea. Şi aici facem o evaluare a riscurilor în funcţie de tipul de deplasare pentru a putea stabili ce tipuri de deplasări vom permite” a declarat Ludovic Orban.

Aşadar, nu vei putea ieşi din oraş, în schimb, premierul te anunţă că hotelurile vor fi deschise. Pentru cine? Nici guvernanţii nu au un răspuns la această întrebare.

„ În ceea ce ma priveşte pe mine nu văd nicio restricţie în ceea ce priveşte activitatea de cazare, hoteluri, pensiuni, cu stabilirea unui set de reguli. Instituţiile sunt implicate în adoptarea unor protocoale, reguli care trebuie respectate. Sigur, cu anumite reguli, activitatea hotelieră poate să pornească” a mai spus premierul.

Dacă ţi-e dor să ieşi la o terasă, vei mai avea de aşteptat. În perioada următoare restaurantele rămân închise.

„În restaurante nu poţi să porţi mască, distanţa între mese, mai ales că puţine restaurante au separeuri, pereţi care să separe mesele dintre ele. În restaurante vine lume multă şi creşte riscul de transmitere al virusului.”

Premierul României nu ştie ce să-ţi spună nici cu privire la sezonul estival, dacă vei putea merge în vacanţă în lunile iulie şi august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici