Ilie Năstase lansează oficial vinul său, Nasty, la Ro-Wine

Pe 21-22 Mai, Ilie Năstase prezintă colecţia sa de vinuri în ediţie limitată la Ro-Wine, The International Wine Festival of Romania. Vinul destinat campionilor va putea fi descoperit de iubitorii de vinuri premium pe durata a două zile de festival.

523 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase lansează oficial vinul său, Nasty, la Ro-Wine

Ilie Năstase lansează oficial vinul său, Nasty, la Ro-Wine

Cele trei vinuri produse de Domeniile Prince Matei pentru compionul tenisului românesc vor fi prezentate la cel mai mare târg de profil, găzduit de Fratelli.

Ilie Năstase va fi prezent la Ro-Wine şi va oferi spre degustare cele trei vinuri care îi poartă semnătura: Cuvee Alb (Fetească Albă şi Fetească Regală), Cuvee Rose (Cabernet Sauvignon, Pinot Noir şi Fetească Neagră) şi Cuvee Roşu (Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră).

”Îmi doresc ca vinul Nasty să dea startul promovării vinului românesc de calitate în întreaga lume” - Ilie Năstase

Îndrăgostit de vinul Prince Matei, cu o istorie de peste 20 de ani în Dealu Mare, Ilie Năstase şi-a dorit un vin provenind de la acelaşi terroir de excepţie. Aşa a luat naştere colaborarea cu crama Domeniile Prince Matei.

Domeniile Prince Matei înseamnă un terroir unic ce se întinde în jurul a două dealuri, Tegăneanu şi Zorilor, pe care creşte o viţă de vie batrână de peste 40 de ani. E un terroir care cere respect, măiestrie şi migală pentru a se exprima prin vinuri mari, cu potenţial de învechire foarte bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici