Incendiu la o fabrică de mase plastice din Medgidia

Un incendiu a izbucnit, vineri la prânz, la o fabrică de mase plastice din Medgidia, judeţul Constanţa, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului fiind mai multe echipaje de pompieri.

234 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fabrică de mase plastice din Medgidia

Incendiu la o fabrică de mase plastice din Medgidia (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, Paula Anghel, pentru localizarea incendiului a fost necesar să mai intervină un echipaj de la Detaşamentul Cernavodă, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului fiind prezente cinci autospeciale.

"Pentru stingerea focului acţionează toate cele trei autospeciale ale Detaşamentului Medgidia, în ajutorul cărora au mai fost trimise două echipaje de la Cernavodă. În acest moment, la mai bine de două ore de la debutul intervenţiei, s-a reuşit localizarea incendiului şi se acţionează pentru stingerea lui, dar intervenţia este îngreunată de vântul puternic şi de fumul gros rezultat în urma arderii maselor plastice din depozit. Din fericire nu sunt victime", a precizat Paula Anghel.

Focul s-a extins de la o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi la circa 1.000 de metri pătraţi şi, până să fie localizat, ameninţa să cuprindă şi o baracă plină cu diverse echipamente aflată în apropiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici