Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la un depozit de băuturi alcoolice din Sângeorgiu de Mureş, flăcările distrugând 750 de litri de alcool. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, locotenentul Liviu Danciu, pompierii au fost solicitaţi, luni seară, la fosta fabrică de băuturi alcoolice din Sângeorgiu de Mureş, unde izbucnise un incendiu la un depozit.

28 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş - VIDEO

Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice, în Mureş

"Au ars 750 de litri de lichid incolor cu miros de alcool, ambalaje de plastic, o maşină de spălat sticle şi 200 de metri pătraţi din acoperişul din plăci de azbociment", a spus Danciu.

Conform acestuia, cel mai probabil incendiul a izbucnit după ce a fost folosit un aparat de sudură, fără respectarea normelor PSI, de prevenire şi stingere a incendiilor.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici