Incident în parcarea unui supermarket din Focşani. O maşină a lovit uşa magazinului

  • O maşină a lovit uşa unui supermarket din oraşul Focşani, iar poliţiştii au aflat că tânăra aflată la volan nu are permis de conducere.
  • Iniţial, aceasta a încercat să-i mintă pe agenţi susţinând că altă femeie a condus maşina.
3953 afișări
Imaginea articolului Incident în parcarea unui supermarket din Focşani. O maşină a lovit uşa magazinului

Sursa foto: Mediafaxfoto

Incidentul a avut loc noaptea în parcarea unui supermarket din oraşul Focşani. În urma evenimentului rutier nu au fost decât pagube.

Totuşi, poliţiştii Biroului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi fals în declaraţii.

„În acest caz, o tânără de 20 de ani ar fi declarat în fals că ea ar fi condus autoturismul respectiv în momentul producerii evenimentului rutier, însă, din verificările efectuate şi administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au stabilit că autoturismul ar fi fost condus de o tânără de 19 ani. Astfel, tânăra de 19 ani care ar fi condus autoturismul respectiv în momentul producerii evenimentului rutier, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici