Ion Rădoi: Poliţia întârzie să suplimenteze numărul de personal de la metrou. Paza este critică

Liderul sindicatului de la Metrorex, Ion Rădoi, a declarat, joi, că paza de la metrou este critică, iar Poliţia întârzie să-şi suplimenteze numărul de personal. Potrivit lui Rădoi, în prezent sunt probleme şi în ceea ce priveşte firmele de pază de la metrou.

227 afișări
Imaginea articolului Ion Rădoi: Poliţia întârzie să suplimenteze numărul de personal de la metrou. Paza este critică

Ion Rădoi: Poliţia întârzie să suplimenteze numărul de personal de la metrou. Paza este critică

„Am ajuns într-o situaţie critică şi cu paza pentru că, totuşi, metroul a fost în siguranţă până acum. Nu ştiu din ce motive, Poliţia întârzie ca să-şi suplimenteze numărul de personal care trebuie să asigure siguranţa la metrou. În ceea ce priveşte pază, cu firmele de pază, avem informaţii că se tergiversează tocmai ca să pătrundă cei care vor, anumiţi directori sau influenţa politică”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Ion Rădoi, liderul sindicatului de la Metrorex.

Acesta mai spune că a sesizat conducerea Metrorex de multe ori în ceea ce priveşte lipsa personalului de la metrou, ca urmare a faptului că au ieşit foarte mulţi angajaţi la pensie, sau „s-au întâmplat diverse lucruri mai puţin plăcute”.

Potrivit lui Rădoi, la ore de vârf, într-o garnitură de tren sunt 2.000 de călători.

„Se tergiversează de la o zi la alta orice măsură care trebuie luată pentru transportul în siguranţă al celor 700 de mii de călători pe zi. La orele de vârf, într-un tren de metrou sunt 2.000 de călători, şi slavă Domnului că până acum nu s-a întâmplat nimic, dar nu trebuie să aşteptăm acest lucru”, a mai declarat Rădoi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici