Joe Biden nu va participa la încoronarea Regelui Charles

Joe Biden a refuzat invitaţia la încoronarea Regelui Charles al III-lea, care este stabilită pe data de 6 mai.

986 afișări
Imaginea articolului Joe Biden nu va participa la încoronarea Regelui Charles

Joe Biden nu va participa la încoronarea Regelui Charles

Preşedintele SUA „nu este de aşteptat” să se afle în Marea Britanie pentru ziua cea mare a regelui, potrivit surselor care au vorbit cu The Telegraph. Sursele, care ar fi fost implicate în discuţia cu Biden despre încoronare, au susţinut că acesta va trimite o delegaţie în locul său. Cu toate acestea, există posibilitatea ca Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, să fie prezentă.
 
Sursele au mai susţinut că doamna Karen Pierce, ambasadorul britanic în SUA, şi colaboratorii Palatului Buckingham au avut discuţii „cordiale şi diplomatice” cu Casa Albă despre încoronare. Asistenţilor li s-a spus că Biden are alte angajamente, motiv pentru care nu poate merge la încoronare.
 
Cu toate acestea, sursele suţin că se vor mai face eforturi de convingere a lui Joe Biden pentru a participa la încoronare, în timp ce altă sursă a spus că planurile lui Biden nu sunt încă stabilite fix şi concret. 
 
Potrivit The Telegraph, mai mulţi participanţi care au primit invitaţia la ceremonie sunt aşteptaţi să răspundă cel mai târziu luni. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici