Los Angeles: Septuagenar suspectat a fi ucigaş în serie între 1970-1980, arestat

Poliţia americană a anunţat, joi, că a arestat un bărbat septuagenar pe care îl suspectează a fi un ucigaş în serie care a violat şi ucis 30 de femei între anii 1970 şi 1980 în regiunea Los Angeles.

17 afișări
Imaginea articolului Los Angeles: Septuagenar suspectat a fi ucigaş în serie între 1970-1980, arestat

Los Angeles: Septuagenar suspectat a fi ucigaş în serie între 1970-1980, arestat (Imagine din arhiva Mediafax Foto/AFP)

John Thomas junior, de 72 de ani, care a ispăşit mai multe pedepse cu închisoarea pentru agresiuni sexuale între 1957 şi 1983, a fost idetinficat după ce în 2008 i s-au prelevat probe de ADN, aşa cum impunea lege ţinând cont de cazierul său judiciar, au explicat poliţiştii în timpul unei conferinţe de presă.

Acest ADN corespundea cu cel găsit în cazurile a cinci femei cu vârstele cuprinse între 56 şi 80 de ani violate şi ucise în anii 1970 în Los Angeles şi Inglewood, a spus şeful poliţiei din Los Angeles, William Bratton.

"Thomas, la ora actuală, este suspectat şi de alte 25 de crime care s-au produs în regiune în anii 1970 şi 1980", a adăugat Bratton, precizând că numărul cazurilor în care acesta este suspect probabil va creşte.

Poliţia crede că Thomas e "violatorul cartierelor din vest", care a terorizat Los Angeles în acea perioadă şi care nu a fost niciodată identificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici