Marcel Ciolacu, suspect de COVID-19. Liderul PSD s-a autoizolat şi aşteaptă rezultatul testului pentru coronavirus

  • Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, miercuri, după ce a fost în judeţul Sălaj, unde a interacţionat cu lideri PSD care au COVID-19.
  • Ciolacu s-a testat în cursul dimineţii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse politice.
3411 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, suspect de COVID-19. Liderul PSD s-a autoizolat şi aşteaptă rezultatul testului pentru coronavirus

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că liderul PSD Marcel Ciolacu a mers miercuri dimineaţa şi şi-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a interacţionat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Ciolacu nu are simptome de boală, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi au fost internaţi în spital. Ei s-au simţit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulţi colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică şi au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi Ioan Miclea, directorul societăţii Citadin Zalău sunt internaţi la spital.

Evenimentul electoral la care au participat mai mulţi lideri PSD s-a desfăşurat în aer liber, în Parcul Central al oraşului Zalău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici