Noul ministru al Muncii va opri derularea tuturor concursurilor din instituţie: „Am cerut o situaţie a celor aflate în derulare”

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, joi, la preluarea mandatului, că a cerut o situaţie a concursurilor pentru posturi aflate în derulare în instituţie, "pentru a lua în cea mai scurtă vreme decizia privind oprirea acestora".

623 afișări
Imaginea articolului Noul ministru al Muncii va opri derularea tuturor concursurilor din instituţie: „Am cerut o situaţie a celor aflate în derulare”

Noul ministru al Muncii anunţă că va opri derularea tuturor concursurilor din instituţie

"Am cerut structurilor din minister să-mi prezinte o situaţie a concursurilor aflate în derulare, pentru a lua în cea mai scurtă vreme decizia privind oprirea acestora, astfel încât să fiu eu lămurită că aceste concursuri s-au făcut cu adevărat în condiţii de transparenţă şi au oferit garanţia accesibilităţii la concurs oricărei persoane interesate de poziţiile vacante", a declarat noul ministru al Muncii, la preluarea mandatului.

Violeta Alexandru s-a plâns că obţine greu informaţii de la angajaţii din ministerul Muncii.

"Greu aces la informaţii. Nu pun în discuţie reaua-credinţă, cât mă îngrijorează situaţia logistică a infrastructurii cu care s-a lucrat în minister şi cred că acesta trebuie să fie unul dintre obiective şi anume să fac lumină şi să eficientizez în toate zonele sensibile activitatea tuturor acestor structuri deosebit de importante ca să pot să faci politici publice la nivel profesionist", a mai spus noul ministru al Muncii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici