Pe Lipscani, cândva inima comercială a Bucureştiului, e lipită o imensă bulină roşie pe care nimeni n-o vede

5716 afișări
Imaginea articolului Pe Lipscani, cândva inima comercială a Bucureştiului, e lipită o imensă bulină roşie pe care nimeni n-o vede

Tot Centrul Vechi din Bucureşti trăieşte cu o uriaşă bulină roşie în piept, pe care ne facem că nu o vedem. N-o văd turiştii străini, n-o văd trecătorii, hipsterii, păsările de noapte din cluburi. Cafenelele se deschid şi se închid într-o veselie, primarii vin, promit şi pleacă. Din când în când, ISU mai dă câte un comunicat în care anunţă un dezastru iminent în cazul unui cutremur. 243 de clădiri istorice din Centrul Vechi se află pe harta seismică roşie a oraşului.

Despre strada Lipscani, cândva cea mai faimoasă uliţă negustorească din Bucureşti, astăzi un pericol public împrospătat cu zugrăveala de ochii lumii, citeşte într-un articol b365.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici