Platon: Cunosc bine problemele Prefecturii Cluj , iar mandatul meu va fi eficient

Noul prefect al judeţului Cluj, Călin Platon a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, după învestirea în funcţie că, indiferent cât va dura mandatul său, acesta va fi eficient şi va fi în folosul cetăţenilor judeţului Cluj.

2 afișări

“Pornesc la drum cu mult curaj, optimism, cu multă încredere în capacitatea de a gestiona eficient instituţia prefectului. Ştiu foarte bine ce am de făcut. Am avut şi şansa şi avantajul de a munci trei ani în această instituţie, de a cunoaşte foarte bine problemele cu care se confruntă şi evident judeţul Cluj. Am încredere că mandatul meu, indiferent de perioada cât va dura, va fi eficient şi va fi în folosul cetăţenilor judeţului Cluj.” a declarat Platon.

El a mai spus că preia Prefectura Cluj într-o perioadă dificilă, adăugând că sfârşitul de an 2007 va presupune un efort mare din partea instuţiei pe care o conduce, pentru pregătirea alegerilor europarlamentare şi a referendumului.

“Avem un sfârşit de an cu organizarea alegerilor europarlamentare şi a referendumului, ceea ce presupune un efort logistic şi un efort de muncă important pentru instituţia noastră, precum şi pentru administraţiile locale. Apoi avem un final de an în care trebuie să finalizăm proceduri care au stat la baza acordării subvenţiilor europene agricole. În această perioadă se lucrează foarte intens şi noi avem termene foarte scurte pentru a finaliza aceste proceduri”, a spus Platon.

Prefectul mai spune că va lucra pentru aplicarea programului de guvernare.

“Celelalte probleme ale Prefecturii rămân de asemenea în atenţia noastră. În permanenţă trebuie să gestionăm corect activitatea întregului judeţ şi a instituţiilor care conduc această activitate. De aceea, am subliniat că doresc o colaborare strânsă cu instituţiile pentru ca să fim mai eficienţi în aplicarea programului de guvernare.” a mai precizat Platon.

Noul prefect a ţinut să menţioneze şi faptul că nu vrea să facă schimbări în Prefectura Cluj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici