Şoferul din Craiova care a împuşcat un bărbat în trafic a fost reţinut

Şoferul care a împuşcat, luni dimineaţă, un alt bărbat, în timpul unei altercaţii în trafic, a fost reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Craiova pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

35 afișări
Imaginea articolului Şoferul din Craiova care a împuşcat un bărbat în trafic a fost reţinut

Şoferul din Craiova care a împuşcat un bărbat în trafic a fost reţinut (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Ştefan Cosmulescu, în vârstă de 22 de ani, şofer de taxi în Craiova, a fost reţinut, luni după-amiază, de procurorii Parchetului Judecătoriei Craiova, după ce a împuşcat un alt coleg, Florin Stania, de 28 de ani, în urma unei altercaţii în trafic.

Tânărul urmează să fie prezentat, luni seară, magistraţilor de la Judecătoria Craiova pentru emiterea mandatului de arestare preventivă, el fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, agent Amelia Căprărin, victima taximetristului a rămas internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, deşi a suferit o leziune superficială.

Un şofer din Craiova a fost rănit, luni dimineaţă, ajungând la spital, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercaţii pe care a avut-o în trafic cu un alt bărbat.

Incidentul a avut loc în zona Calea Bucureşti din Craiova, la intersecţia străzilor Horia şi Nanterre, după ce unul dintre şoferi nu i-a acordat prioritate celuilalt, într-un sens giratoriu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, agent Amelia Căprărin, Florin Stania, din Craiova, ar fi pătruns în sensul giratoriu fără a-i acorda prioritate lui Ştefan Cosmulescu. Cei doi s-au luat la ceartă, după care a urmat o şicanare în trafic. La un moment dat, cei doi şoferi au oprit la intersecţia dintre străzile Horia şi Nanterre, iar Cosmulescu a scos un pistol cu bile cu care a tras spre celălalt şofer.

În urma incidentului, Florin Stania a fost rănit, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

Conform sursei citate, şoferul care a tras cu pistolul avea permis port-armă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici