Tânăr de 23 de ani la spital, după ce a căzut cu capul într-o bară de fier beton

Un tânâr de 23 de ani din Arad a căzut miercuri de pe o schelă, cu capul într-o bară de fier beton. Accidentul de muncă a avut loc pe un şantier din localitatea Socodor.

90 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 23 de ani la spital, după ce a căzut cu capul într-o bară de fier beton

Tânăr de 23 de ani la spital, după ce a căzut cu capul într-o bară de fier beton

Primele informaţii arată că tânârul de 23 de ani s-a dezechilibrat pe o schelă, pe un şantier din localitatea Socodor, şi a căzut de la doi metri, cu capul într-o bară de fier beton de 10 milimetri.

„S-a alocat un echipaj de tip B2, de la Chişineu Criş. Pacientul a fost găsit conştient, cooperant, stabil hemodinamic. Acel fier beton a trecut prin lobul urechii, a traversat mandibula şi s-a exteriorizat prin faţa anterocervicală a gâtului. A mai avut o contuzie toracică şi mici escoriaţii", a declarat pentru MEDIAFAX managerul SAJ Arad, Raveca Nicoară.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad.

Purtărorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, a declarat pentru MEDIAFAX că Poliţia a fost sesizată în legătură cu un accident de muncă şi face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici