Târguri de locuri de muncă în domeniul medical, organizate în Bucureşti şi în judeţe din Transilvania

Sute de oferte de locuri de muncă pentru medici şi asistenţi medicali în ţări precum Marea Britanie, Germania, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia şi Danemarca vor fi prezentate în perioada 29 septembrie-10 octombrie în Bucureşti şi în alte şapte judeţe, salariile oferite putând depăşi 5.000 de euro.

2202 afișări
Imaginea articolului Târguri de locuri de muncă în domeniul medical, organizate în Bucureşti şi în judeţe din Transilvania

Târguri de locuri de muncă în domeniul medical organizate în Bucureşti şi în judeţe din Transilvania (Imagine: Shutterstock)

Pe lângă oferta de locuri de muncă, participanţilor le sunt pregătite şi seminarii gratuite, înregistrare de Video CV-uri şi postarea lor pe cea mai mare platformă de locuri de muncă din domeniul medical, dar şi consultanţă directă de la recrutori.

Cea de-a 12-a ediţie a MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical şi farmaceutic, aduce pentru medicii şi asistenţii medicali români locuri de muncă în Marea Britanie, Germania, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte ţări.

Târgul de locuri de muncă va fi organizat în Bucureşti şi în oraşele Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare şi Timişoara.

În cadrul târgului de toamnă, vor fi organizate şi seminarii de limbi străine pentru cunoaşterea terminologiei medicale şi pentru sfaturi practice pentru adaptarea la munca în străinătate.

În cadrul târgului va fi prezent un stand unde echipa MedPharm Careers va pune la dispoziţie aparatura necesară pentru înregistrarea CV-urilor video, care vor fi încărcate pe cea mai mare platformă de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Târgurile de locuri de muncă vor fi organizate în: Bucureşti, la Ramada Majestic Hotel (29 septembrie), Braşov, la Hotel Ambient (30 septembrie), Sibiu, Hotel Ramada (1 octombrie), Târgu Mureş, la grand Hotel (2 octombrie), Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome (2 octombrie), Oradea, la Hotel Ramada (3 octombrie), Baia Mare, la Hotel Mara (9 octombrie) şi Timişoara, la Hotel Timişoara (10 octombrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici