Tăriceanu: Soluţia în cazul legii de majorare a salariilor este luată

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, după discursul din cadrul conferinţei "Mediafax talks about Auto Industry", că soluţia în cazul legii privind majorarea cu 50% a salariului profesorilor este deja gândită şi urmează să fie discutată în şedinţa de marţi a Guvernului.

17 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Soluţia în cazul legii de majorare a salariilor este luată

Tăriceanu: Soluţia în cazul legii de majorare a salariilor este luată (Imagine: Mediafax Foto)

"În mare pot să spun că soluţia este deja gândită şi pregătită, însă am s-o anunţ după şedinţa de Guvern", a spus Tăriceanu, răspunzând astfel unei întrebări puse de jurnaliştii prezenţi la eveniment.

La insistenţa mass media, care dorea să ştie dacă măsura va fi adoptată prin ordonanţă de urgenţă, premierul a precizat că natura actului normativ nu este importantă.

"Important este cum abordăm această chestiune şi în privinţa soluţiilor tehnice legislative există o pleiadă de posibilităţi din care cea mai normală, cea mai firească va fi utilizată", a mai spus Tăriceanu.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că a promulgat legea de mărire cu 50% a salariilor din educaţie, de la 1 octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici