Testele false pentru Covid-19, depistate cu ajutorul Comisiei Europene

  • Comisia Europeană le trimite statelor membre UE materiale de verificare a testelor pentru coronavirus
  • 60 de milioane de teste pentru Sars Cov-2, verificate cu ajutor de la UE
  • UE aşteaptă cereri pentru materialele martor de la statele membre
1188 afișări
Imaginea articolului Testele false pentru Covid-19, depistate cu ajutorul Comisiei Europene

Testele false pentru Covid-19, depistate cu ajutorul Comisiei Europene

Nevoia de a face cât mai multe teste pentru a depista noul coronavirus este în creştere, iar kiturile sunt cumpărate din întreaga lume şi există pericolul să nu dea rezulate corecte. O persoană infectată cu virusul SARS Cov-2 poate avea un rezultat fals negativ, iar asta poate duce la un pericol pentru cei din jur şi la întârzierea unui tratament adecvat. Comisia Europeană pune la dispoziţia statelor membre materiale-martor, pentru a verifica testele pentru Covid-19.

Comisia Europeană are pregătite 3.000 de eşantioane de material-martor, conceput dintr-o parte sintetică neinfecţioasă a virusului. Dacă testele nu indetifică acest martor, nu vor identifica nici virusul. Eşantionalele sunt foarte concentrate, iar cele disponibile în acest moment fac posibilă verificarea a până la 60 milioane de teste în întreaga UE.

Fiecare ţară membră a Uniunii Europene va trimite o listă a laboratoarelor la care este nevoie de aceste materiale.

Spania a cumpărat din China 340.000 de teste pentru Covid-19  care au dat rezultate false. Firma de la care el cumpărase nu avea licenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici