Trafic blocat pe DN1 în staţiunea Azuga din cauza unui camion cu lemne defectat pe şosea

Poliţia Rutieră Prahova a decis blocarea traficului pe DN1, în localitatea Azuga, şi redirecţionarea maşinilor pe DN1A, după ce un camion plin cu buşteni s-a defectat, existând riscul ca încărcătura să cadă pe carosabil.

380 afișări
Imaginea articolului Trafic blocat pe DN1 în staţiunea Azuga din cauza unui camion cu lemne defectat pe şosea

Trafic blocat pe DN1 în staţiunea Azuga din cauza unui camion cu lemne defectat pe şosea

Potrivit Poliţiei Rutiere, camionul s-a defectat în pantă, pe DN1, pe sensul Braşov-Ploieşti, existând riscul ca încărcătura de buşteni să se răstoarne pe carosabil. În zonă a fost chemată şi o macara pentru ca autovehiculul să fie tractat.

La ora transmiterii ştirii, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, în dreptul staţiunii Azuga, şoferii care tranzitează zona fiind redirecţionaţi pe DN1A, Săcele-Cheia-Ploieşti.

Tot în judeţul Prahova, traficul a fost restricţionat joi seara şi în localitatea Posada, după ce o remorcă s-a desprins de autovehicul şi a rămas blocată în şanţul de pe marginea drumului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici