Tragedie în Vaslui: Femeie însărcinată în şase luni, la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soţ

O femeie îmsărcinată în şase luni, din localitatea vasluiană Rădeni, a ajuns în stare gravă la spital, luni seară, după ce a fost înjunghiată de către soţul său, ulterior şi bărbatul fiind preluat de o ambulanţă după ce a încercat de două ori să se sinucidă.

441 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Vaslui: Femeie însărcinată în şase luni, la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soţ

Tragedie în Vaslui: Femeie însărcinată în şase luni, la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soţ (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, tânăra de 25 de ani a suferit două plăgi înjunghiate în urma conflictului pe care l-a avut cu soţul său, una în zona toracică şi una în omoplat.

Imediat după ce şi-a rănit soţia cu cuţitul de bucătărie, bărbatul, în vârstă de 32 de ani, s-a spânzurat de clanţa uneia din uşile din casă, însă a fost găsit la timp de către mama sa, venită în vizită. După ce femeia i-a tăiat sfoara din jurul gâtului, tânărul a încercat pentru a doua oară să se sinucidă, de această dată încercând să-şi taie gâtul cu un ciob de sticlă.

"Cele două victime au fost preluate fiecare cu câte o ambulanţă, având în vedere starea gravă în care se aflau. Femeia prezenta o plagă înjunghiată în stern şi o plagă la nivelul unuia dintre omoplaţi. În ceea ce-l priveşte pe bărbat, acesta a avut două tentative de suicid, având leziuni la nivelul gâtului pe care şi le-a provocat cu un ciob de sticlă. După ce li s-a acordat primul ajutor şi s-a reuşit stabilizarea lor, pacienţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

La sesizarea rudelor celor doi soţi, poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz.

"Deocamdată, nu cunoaştem motivul care a dus la apariţia conflictului dintre cei doi soţi. Cert este că autorul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când şi-a înjunghiat soţia. Va fi întocmit dosar penal pe numele bărbatului, urmând ca încadrarea juridică a faptei să se facă în funcţie de numărul zilelor de spitalizare a femeii", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Însărcinată în şase luni, tânăra de 23 de ani are împreună cu soţul ei încă trei copii, doi gemeni în vârstă de trei ani şi un băieţel în vârstă de şase ani.

Incidentul s-a petrecut la câteva zile după cel de la Iaşi, de vineri dimineaţă, când o femeie a fost urmărită de către soţul său şi înjunghiată pe stradă, în zona gării din Iaşi, în apropierea unui fast-food unde femeia este angajată.

După ce a înjunghiat-o pe femeie, agresorul a fugit de la locul incidentului. După două zile, el a fost prins de către poliţişti, în prezent fiind arestat preventiv. Soţia sa locuia de câtva timp într-un centru de ocrotire a victimelor violenţei domestice din Iaşi, împreună cu copilul ei în vârstă de opt luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici