Tramvaiele liniei 11 circulă, în weekend, doar între Ghencea şi Şura Mare

Tramvaiele liniei 11 vor circula, sâmbătă şi duminică, doar între staţiile Ghencea şi Şura Mare, iar linia 54 se suspendă în aceeaşi perioadă, pentru că se întrerupe alimentarea cu energie electrică la reţeaua de tramvaie, informează Regia Autonomă de Tranport Bucureşti.(RATB).

197 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele liniei 11 circulă, în weekend, doar între Ghencea şi Şura Mare

Tramvaiele liniei 11 circulă, în weekend, doar între Ghencea şi Şura Mare

Potrivit RATB, alimentarea cu energie electrică la reţeaua de tramvaie se întrerupe pe 23 şi 24 august, pentru montarea reţelei de contact pentru troleibuze pe Calea Văcăreşti şi în intersecţia Piaţa Sudului.

Din această cauză, linia 11 de tramvaie va funcţiona numai între staţiile Ghencea şi Şura Mare, pe traseul Bulevardul Ghencea, Calea 13 Septembrie, Şoseua Progresului, strada Doctor Istrate, Şoseaua Viilor şi strada Şura Mare.

De asemenea, linia 54 se suspendă în weekend.

Pentru a prelua călătorii din zona Şoseaua Olteniţei, în zilele respective se înfiinţează linia navetă de autobuze 611 care va funcţiona pe Şoseaua Olteniţei între Romprim şi Piaţa Eroii Revoluţiei.

În plus, va fi suplimentat numărul autobuzelor liniilor 634, 123 şi 124, pentru a creşte capacitatea de transport în zonele Calea Văcăreşti şi Calea Vitan - Piaţa Unirii.

Tramvaiele liniei 11 au fost reintroduse în circulaţie începând cu 16 august ca urmare a finalizării lucrărilor de reabilitare a căii de rulare de pe Şoseaua Olteniţei, tronsonul cuprins între Piaţa Sudului şi Şura Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici